Доставка

Доставката при поръчка от Maives е напълно безплатна до точен адрес, до офис на Спиди и до офис на Лео Експрес. В случай, че Вие желаете да я доставим до офис на Еконт, а не чрез куриерската фирма, с която работим, то доставката се плаща от клиента. След като Вашата поръчка е приета и сме уточнили подробностите около нея, ние ще Ви изпратим желаните артикули, ако са налични, в рамките на 2-4 работни дни. Това е стандартния срок, като изключваме първата седмица след кампании – намаление или колекция.

100% БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна!

Поръчка и Плащане

За да бъде осъществена вашата поръчка, първо трябва да изберете желания размер на артикула, след това да натиснете бутона КУПИ или ИЗБЕРИ РАЗМЕР. Прегледайте маркираните продукти в кошницата, която ще откриете в горния ъгъл на сайта и натиснете бутона ПРЕГЛЕД НА КОЛИЧКАТА или ПОРЪЧКА . След това изберете един от начините на плащане: банков превод, пощенски паричен превод – плащане при доставка, с карта.

Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на куриер. При заплащането се използва Пощенски паричен превод(ППП). Клиента получава фискален документ от куриера като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиента запазва фискалният документ, който замества касова бележка в доказателство за извършеното плащане!

ВАЖНО!
Не гарантираме наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

В случай на изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!